Naši sponzori

Velika hvala svim sponzorima, a i ostalima, koji podržavaju naš rad i trud. Najmanje što možemo napraviti za uzvrat je da postižemo dobre rezultate na natjecanjima te da se zahvalimo onima koji nam u tome najviše pomažu!

Zašto su sponzori bitni u našem radu?

Bez sponzora i drugih potpora, sport teško opstaje. Male sportske udruge, poput naše, obično nemaju sredstava da se kvalitetno opreme i promoviraju.

Čitajući naše članke možete vidjeti da je triatlon, a pogotovo ultra triatlon, trostruko zahtjevan sport što se opreme tiče. Treba se adekvatno opremiti za svaku kategoriju natjecanja, a kvalitetna oprema pomaže u ostvarivanju boljih rezultata.

No, nije sve u opremi. Nešto je i u pripremi. Pripreme za ultra triatlon zahtjevaju također solidnu opremu. Karla, na primjer, dnevno prosječno protrči 30ak kilometara. Koliko izdrži ta sportska obuća i kakve je ona kvalitete? Da. Sigurno se ne radi o patikama za 200-300 kuna, a bez obzira na to, ni jedne patike ne bi izdržale više nego cca dva mjeseca ozbiljnijih priprema.

S druge strane, jedan kvalitetan bicikl dulje traje, ali ga treba održavati i košta znatno više nego jedan citybike.

Naravno, ne traju pripreme baš cijelu godinu u istom intenzitetu.

Osim toga, neke pripreme su malo drugačije. Recimo, par dana u komadu na Velebitu planinareći cijeli dan je odlična razonoda-trening za koju također treba oprema.

I na kraju, onaj dio za koji ne treba oprema, a to su održavanje fizičkog zdravlja, plaćanja kotizacije za pojedina natjecanja, podrška na natjecanjima (suporteri) i promocija!

Sponzori za sve! Malo po malo pa je i nama lakše do cilja!

Giant

Giant nam pomaže kad zapnemo s opremom!

Nubilum d.o.o.

Nubilum d.o.o. je mala tvrtka iz Varaždina koja podržava našu promociju zdravog života, a čiji direktor, Koran Miladinović, i privatno pomaže tehničkim znanjem administrirajući našu internet stranicu.

Almahor

Almahor je tvrtka koja se bavi izradom internet stranica, grafičkim dizajnom i sl. te nam pomaže u ostvarenju našeg vizualnog identiteta (naš logo, npr.).

Salon za masažu Aromavita

Sportaši trebaju i masažu, a za ovako velike napore i masaža mora biti kvalitetna!

Aromavita je naša terapija za tijelo i dušu u Varaždinu.

Alpina

Alpinu valjda ne treba posebno predstavljati.

Alpina je naš sponzor za dio opreme za sport i rekreaciju iz njihove ponude.

Tim povodom, pozivamo vas da pogledate njihvu ponudu na internetu vezom gore na “Alpina”, a ovdje vam stavljamo njihov katalog za obuću.

Katalog Alpina 2017

Majice d.o.o.

Za sve što nam treba otisnuti, tu je naš sponzor Majice d.o.o.!

Christian Bajsić

Christian je naš najnoviji sponzor i dizajner vizualnog identiteta!

*sponzore predstavljamo po redu kako su postali sponzori